Online doordenkers
vacature consultant embrace

Consultant

Jij:

Bent het aanspreekpunt voor klanten, op locatie en vanaf ons kantoor in Groningen of Sneek. Weet je weg te vinden in de digitale wereld en hebt affiniteit met software en organisatievraagstukken. Bent proactief, geduldig en kan goed luisteren. Hebt zin om aan de slag te gaan als consultant bij een snelgroeiend IT-bedrijf waar eigen inbreng, zelfstandigheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan!

Wij:

Werken bij Embrace is zelf invulling geven aan je functie en initiatief nemen binnen projecten en richting collega’s. Je begeleid nieuwe en bestaande klanten bij de implementatie en het gebruik van een volwassen product: Social intranet van Embrace. Verveling? Dat woord kennen we hier niet. Flexibel dan weer wel. Thuiswerken of onderweg, bij een klant of op één van onze locaties: het kan allemaal. Dat dit een succesrecept is, blijkt uit de groei in mensen, klanten en middelen die we elk jaar voortzetten.

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontplooien en je eigen kwaliteiten te benutten op een manier die bij je past. Samen met 6 andere consultants bedien je klanten door het hele land. Slimme, enthousiaste en gepassioneerde mensen die de voordelen van een digitale werkplek zien, begrijpen en over kunnen brengen. Met Groningen of Sneek als uitvalsbasis bedien jij vooral onze klanten in de regio Noord-Nederland.

Word je hier enthousiast van? Kom dan ons team versterken als consultant, want door onze snelle groei hebben we jouw hulp hard nodig! 

Wat we van je vragen

 • Je hebt HBO werk/denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden: jij bent het aanspreekpunt voor de klant;
 • Je bent erg zelfstandig, maar je werkt ook goed in teamverband;
 • Je denkt altijd een stap verder en implementeert geen producten, maar oplossingen;
 • Je hebt inlevingsvermogen, kan goed luisteren en bent geduldig;
 • Je weet je weg te vinden in de digitale wereld en hebt affiniteit met software en organisatievraagstukken;
 • Je bent proactief, enthousiast en beschikt over een flinke portie doorzettingsvermogen;
 • Je bent voor minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Ervaring in de publieke sector is een pré.

Hoe je dag eruit gaat als consultant

Terwijl je ’s ochtends onderweg bent naar een klant, bel je met het implementatieteam over de stand van zaken. Ondertussen word je gebeld door een klant met een vraag over community management. Eenmaal op locatie werk je samen met de projectgroep aan de implementatie van hun social intranet. Je hebt een kick-off sessie en onze designer presenteert het ontwerp. Na afloop bespreek je met de projectleider de planning en vervolgacties.

Je rijdt terug naar kantoor waar een verse lunch klaarstaat voor alle collega’s. Na een potje pingpong begin je aan de rest van je werkdag.

Je begint met het testen van een klantomgeving die de dag ervoor is opgeleverd, en je richt alvast wat dingetjes in zodat de eerste indruk van je klant optimaal is. Daarna spar je met ontwikkelaars over een stuk maatwerk dat gevraagd is. Vervolgens beantwoord je klantvragen via ons social intranet en stemt de overeengekomen oplossingen af met de klant. Je sluit de dag af met de voorbereiding van een inrichtingssessie die je morgen hebt.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Maandelijkse stoelmassages (relaxt!), elke dag verse lunch en een jaarlijks vrij te besteden opleidingsbudget;
 • Toffe teamuitjes, mooie kantoorpanden en een extreem platte organisatie. Je kan gewoon biertjes (of wijntjes) drinken met de eindbazen, proost!
 • Flexibele werktijden;
 • Auto, laptop en telefoon;
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen (bij 40u);
 • Goede werksfeer waar hard werken en hard lachen hand in hand gaan (‘Work hard, play harder’).

Vragen? Bel 088 243 1800 voor meer info.
Solliciteren doe je door je CV en motivatie te sturen naar: werkenbij@malengo.nl

Wij ontwikkelen klantcontact software (Umbrella) en social intranetten (Embrace) voor zo’n 250 organisaties. Onze 85 medewerkers werken vanuit de vestigingen Groningen, Sneek, Zeist en/of Sofia (Bulgarije). Door Microsoft zijn we gecertificeerd als Gold-partner. Door onze enorme groei zijn we hard op zoek naar toppers zoals jij!